Inter Miami napreduje u Concacaf Champions Cupu s Messijem i Suárez Brillianceom

    U blistavom prikazu vještine, Lionel Messi i Luis Suárez doveli su Inter Miami CF do upečatljive pobjede u Concacaf Champions Cupu 2024., osiguravši im mjesto u četvrtfinalu. S delikatnim izjednačenjem na ukupnih 2-2 nakon prve utakmice u Nashvilleu, Suárez je otvorio poen uz veličanstvenu završnicu uz Messijevu pomoć. Nekoliko trenutaka kasnije, Messi je demonstrirao vlastitu briljantnost smirenim udarcem, povećavajući ukupno vodstvo Miamija na dva gola. Navijači Inter Miami CF ponosno su pokazali svoje Messi dres dok su uživali u trijumfu momčadi, njegujući priliku da svjedoče nogometnoj ikoni u njihovim bojama.

    Utakmica je vidjela kako Inter Miami potvrđuje svoju dominaciju, čineći Messijevu ranu zamjenu beznačajnom jer su stigli do 3-1 pobjede nad Nashvilleom, osiguravši ukupnu pobjedu 5-3. Suárez je dodatno utisnuo svoj autoritet u igri preciznom asistencijom za odlučujući pogodak Roberta Taylora u 63. minuti, čime je Miami zapečatio prolazak u četvrtfinale. Nakon utakmice, oduševljeni navijači preplavili su suvenirnicu stadiona, nestrpljivi da kupe najnovije nogometni dresovi za uspomenu na uspjeh momčadi. Protivnika u sljedećem kolu odredit će im ishod utakmice između CF Monterreya i FC Cincinnatija.

    Unatoč Messijevom preranom odlasku, Inter Miami nastavio je diktirati postupak, s Taylorovim udarcem glavom koji je dodatno zadao Nashvilleu i učvrstio prednost Miamija. Ova pobjeda označila je još jedan neuspjeh za Nashvilleove trofejne ambicije u rukama Inter Miamija, podsjećajući na njihov prethodni susret u osmini finala U.S. Open Cupa.

    Utakmica je također poslužila kao potvrda Messijevog rastućeg utjecaja u američkom nogometu, budući da je osvojio svoj prvi trofej na tlu SAD-a trijumfom Inter Miamija u finalu Liga kupa na Geodis Parku tri mjeseca prije. Dok su ostala pitanja u vezi s Messijevim ranim povlačenjem iz igre, nevjerojatna izvedba Inter Miamija naglasila je njihov status moćnog natjecatelja u Concacaf Kupu prvaka.

    Verwante Tags

    nogometni dresovi Messi dres

    Reacties

    Note: HTML is not translated!