Kylian Mbappe spreman za Real Madrid: Otkriveni detalji ugovora

    Čini se da je dugo očekivani prelazak Kyliana Mbappea u Real Madrid neizbježan jer izvještaji MARCA-e sugeriraju da je zvijezda PSG-a već potpisala svoj prvi ugovor sa španjolskim velikanom. Nogometni entuzijasti diljem svijeta vrve od uzbuđenja zbog najnovijeg razvoja događaja u ovoj sagi o transferima koja je u tijeku. Mbappe je službeno objavio svoju želju da ode iz Paris Saint-Germaina, započinjući pregovore s Real Madridom. Uz Mbappeov potencijalni prelazak u Real Madrid, rasprave na društvenim mrežama vrve od predviđanja koliko će nogometni dresovi kompleti s njegovim imenom biti prodano.

    Prema neotkrivenim izvorima, Mbappe bi se trebao obvezati na petogodišnji ugovor s Los Blancosima, a procjenjuje se da će njegova plaća biti u rasponu od 15 do 20 milijuna eura. Ovaj potez označava Mbappeovo treće koketiranje s Real Madridom, nakon špekulacija 2017. i 2022. Iako je francuski talent spreman dobiti značajan bonus za potpis, očekuje se da će njegova osnovna plaća biti usklađena s klupskom strukturom plaća, slično zvijezdama u usponu poput Viniciusa Jr. i Jude Bellingham. Osim toga, očekuje se da će Mbappe zadržati 80% svojih prava na sliku, što je odstupanje od uobičajene podjele Real Madrida 50-50. Real Madrid dres vjerojatno će odletjeti s polica dolaskom Mbappea, dok navijači bučno žele predstavljati njihovu novu zvijezdu.

    Proces pregovora je ovaj put bio ubrzan, možda kao odraz zastoja 2022., s Real Madridom koji je želio što prije osigurati Mbappeov potpis. Unatoč tome što nisu odgovarali prethodnim uvjetima ponude, klub se osjećao sigurnim u svoju pregovaračku poziciju, naposljetku uvjerivši Mbappea da prihvati njihov prijedlog.

    Ako Luka Modrić ovog ljeta napusti Real Madrid, Mbappe je spreman naslijediti željeni dres s brojem 10. Engleski Bellingham će vjerojatno prijeći u dublju ulogu sredine terena, olakšavajući Mbappeovu integraciju u napadačku postavu uz Viniciusa Juniora. Zanimljivo, čini se da se fokus PSG-a pomaknuo sa zadržavanja Mbappea na osiguravanje njegove usklađenosti s ranije danom obvezom, potencijalno odricanjem od značajnog bonusa za lojalnost.

    Verwante Tags

    nogometni dresovi kompleti Real Madrid dres

    Reacties

    Note: HTML is not translated!