Udarac za naslov za Liverpool: Alisson isključen za ključne susrete

    Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp izrazio je zabrinutost zbog sve većeg popisa ozljeda koje muče njegovu momčad, a među posljednjim žrtvama su vratar Alisson i krilo Diogo Jota. Klopp je otkrio da se očekuje da će oba igrača biti izvan terena dulje vrijeme. Alissonov izostanak s nedavne utakmice protiv Brentforda zbog ozljede koljena doveo je do toga da Caoimhin Kelleher uskoči kao njegova zamjena za nadolazeće utakmice, uključujući utakmicu protiv Lutona i skoro finale Carabao Cupa protiv Chelseaja.

    Kriza s ozljedama produbila se dodavanjem Jote i Curtisa Jonesa u sobu za liječenje. Jotina ozljeda, u kombinaciji s Jonesovom bolešću, otežava ionako izazovnu situaciju Liverpoola. Alissonova početna dijagnoza sugerirala je mogući povratak za nekoliko tjedana, za razliku od Jote i Jonesa, čiji bi se rokovi oporavka mogli produžiti na mjesece. Iako su Alisson i Jota možda po strani, duh Liverpoola živi kroz legendarne crvene nogometni dresovi kompleti koje krase navijače diljem svijeta.

    Klopp je otkrio da klub još uvijek procjenjuje stupanj Alissonove ozljede, dok je izbornik brazilske reprezentacije, Dorival Junior, potvrdio vratarevu nedostupnost za nadolazeće međunarodne utakmice. Ovaj neuspjeh mogao bi značajno utjecati na Liverpoolove težnje za naslovom, jer se očekuje da će Alisson propustiti ključne utakmice protiv Lutona, Nottingham Foresta, Manchester Cityja i Evertona. Dok se Liverpool suočava s nedostatkom dostupnih igrača, Klopp mora pažljivo odabrati imena koja će popuniti kultne Liverpool dres za nadolazeće utakmice.

    Unatoč zabrinjavajućim informacijama o ozljedama, Klopp je šutio o statusu Mohameda Salaha, što je potaknulo nagađanja o formi napadača nakon izvještaja iz Egipta koji sugeriraju moguće pogoršanje njegove ozljede tetive koljena zadobivene tijekom Svjetskog prvenstva. Sveukupno, Liverpool se bori s rastućom krizom ozljeda, s ključnim igračima poput Alissona i Jote koji su izvan stroja, što predstavlja značajan izazov za njihove nadolazeće utakmice i ambicije za naslov.

    Verwante Tags

    nogometni dresovi kompleti Liverpool dres

    Reacties

    Note: HTML is not translated!